Fietser (53) sterft na klap tegen preikooi

Fietser (53) sterft na klap tegen preikooi

Foto: gsd

Ingelmunster -

Een 53-jarige fietser uit Meulebeke is dinsdagavond om het leven gekomen na een vreemd ongeval in de Meulebekestraat in Ingelmunster. De man knalde met zijn elektrische fiets op een preikooi die een landbouwer naast het fietspad had gezet.

Hoe het fatale ongeval precies kon gebeuren, is nog onduidelijk. Het parket stuurde s’ avonds nog een deskundige naar Ingelmunster om de exacte omstandigheden te onderzoeken.

Het waren passanten die de fietser uit Meulebeke rond 19 uur levensgevaarlijk gewond aantroffen op het fietspad. De man reed met zijn elektrische fiets langs de donkere Meulebekestraat in de richting van zijn woonplaats. De voorbijgangers die hem vonden, belden de hulpdiensten. Zij stelden onmiddellijk vast dat de fietser er heel erg aan toe was. Hij werd nog ter plaatse gereanimeerd en overgebracht naar het ziekenhuis, maar daar bleek dat geen hulp meer kon baten. De man overleed aan de verwondingen die hij had opgelopen bij het bizarre ongeval.

Mogelijk had de man de preikooien die bij het veld stonden niet opgemerkt in het donker. Ofwel is hij onverwachts uitgeweken waarna de fatale klap volgde.

De landbouwer die de preikooien plaatste en nadien ter plaatse kwam, zei dat hij het ongeval niet heeft zien gebeuren. De preikooien leken op het eerste gezicht volledig naast het fietspad te staan.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees