“Waar is de sleutelhanger van mijn grootvader?”

“Waar is de sleutelhanger van mijn grootvader?”

De man die met de jas naar buiten liep Foto: foto’s pma, if, if

Gent / Avelgem -

2018 begon slecht voor Nicolaï Possemiers uit Avelgem. In café Charlatan nam iemand zijn jas mee met daarin een sleutelhanger die hij kreeg van zijn overleden grootvader.

Nicolaï Possemiers, bekend als dj en producer Rakka, sloot oudejaarsavond af om 9.30 uur ’s ochtends in café Charlatan. Hij had nog maar net een pint besteld – nog maar zijn derde van de avond – of iemand had zijn jas al meegenomen. Daarin zat een sleutelhanger met aan de voorkant een afbeelding van Jezus en de achterkant van een doodshoofd.

“Waar is de sleutelhanger van mijn grootvader?”
Een gelijkaardige sleutelhanger Foto: rr

“Die sleutelhanger heb ik dertien jaar geleden van mijn grootvader gekregen toen ik met de motor begon te rijden. Mijn grootvader reed ook altijd met de motor en aan die sleutelhanger hingen zijn sleutels”, zegt Possemiers. “Hij is ondertussen overleden en ben erg gehecht aan die sleutelhanger. Een jas kan ik opnieuw kopen, maar die sleutelhanger en de emoties die eraan hangen niet.”

Op camerabeelden van de Charlatan is te zien hoe een man om 9.30 uur met de jas naar buiten gaat. Possemiers is er bijna zeker van dat de man geen dief is, maar zich gewoon vergiste. Wie de man kent of de sleutelhanger weet zijn, kan contact opnemen met Possemiers via info@rakka.be.

Externe links
Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio