Zo zag Sporza-journalist Stefaan Lammens eruit als jonge Club Brugge supporter

Nadat het Heizeldrama in 1985 plaatsvond in Brussel maakte Extra-Time twee jaar na de feiten een voetbalreportage. Ze interviewden die-hard supporters over het geweld tussen supportersgroepen en daar zat een opvallend gezicht tussen.

Als jonge knaap met lang haar en een pint in de hand werd Sporza-journalist Stefaan Lammens geïnterviewd door Extra-Time. In zijn beste West-Vlaams en in iets beschonken toestand vertelde hij dat hij wel graag eens een pintje drinkt met zijn vrienden.

“Ik was toen nog een student en ik dronk wel al eens een pintje”, zegt Lammens met een glimlach wanneer hij naar de oude beelden kijkt. “Wanneer het voetbal was, waren het echt beruchte namiddagen. Dan begonnen we al te drinken enkele uren voor de wedstrijd, tijdens de wedstrijd gingen we verder en na de afloop waren we nog altijd bezig. Maar ik hoop dat deze beelden van na de match zijn”, klonk het nog lacherig.

Lammens bekeek de beelden samen met Steven Van Herreweghe in zijn nieuw Eén-programma ‘Van algemeen nut’, dat vanaf donderdag 4 januari op tv te zien is.

‘Van algemeen nut’, elke donderdag om 20.40 uur op Eén

Corrigeer

RECENT NIEUWS

Meest Gelezen

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees