Vermoeide mama deelt simpel trucje om baby te laten doorslapen

© Shutterstock

Toen de Britse moeder Laura Gerson 's nachts voor de zoveelste keer moest opstaan om haar baby het tutje terug te geven, bedacht ze een handige truc om haar dochter te laten doorslapen.

elvh

Op The Motherload, een blog voor Britse mama's, beschrijft Laura Gerson hoe 'de truc met de fopspeen' haar leven heeft veranderd. "Sinds mijn dochter drie maanden oud is, gaat ze naar bed met tien tutjes. Ik moest 's nachts zo vaak opstaan en altijd om dezelfde reden: ze was in paniek omdat ze haar fopspeen niet kon vinden. We leggen nu al maanden elke nacht tien tutjes in haar bed!"De Britse mama vertelt dat ze ondertussen al bijna acht maanden doorslaapt. “Doordat mijn dochter 's nachts makkelijk een tutje vindt, bespaart ze zichzelf een hoop stress, waardoor ze snel weer in slaap valt."

Laura Gerson vertelt aan website BoredPanda hoe ze online ook wel veel kritiek kreeg op haar hack. "Veel mama's laten weten dat een tutje slecht is voor een kind, maar ik zie het vooral als een manier om een familie goed te laten slapen. En een blije baby is een blije mama! Ik hoop dat de 'tutjesfee' nog niet meteen alle fopspenen komt halen..."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Meer lifestyle

Hoofdpunten

Video

Keuze van de redactie