Teodorczyk blijft op de sukkel bij Anderlecht, Ivan Obradovic verlaat trainingskamp

Teodorczyk blijft op de sukkel bij Anderlecht, Ivan Obradovic verlaat trainingskamp

Foto: BELGA

Pech voor Ivan Obradovic. De Servische linksback van Anderlecht verlaat op de derde dag het trainingskamp in La Manga, hij sukkelt met een scheenbeenkwetsuur. Omdat hij sowieso niet meer in actie kon komen, laat paars-wit de verdediger naar België vliegen om er uit voorzorg enkele onderzoeken te ondergaan. Ook Lukasz Teodorczyk blijft op de sukkel, de Pool ontbrak op de namiddagtraining.

Ivan Obradovic werd na overleg met de medische staf van Anderlecht op het vliegtuig gezet, terug richting België. Omdat de Serviër blijft sukkelen met zijn scheenbeenblessure, zal hij in België uit voorzorg enkele onderzoeken ondergaan.

Hij stond dus niet op het oefenveld op maandagmiddag, net als Lukasz Teodorczyk. De Pool blijft op de sukkel en kampt met enkele kleine kwaaltjes. Niets ernstig aan de hand, maar het komt de voorbereiding van paars-wit toch niet helemaal ten goede. Zaterdag viel ‘Teo’ nog uit met last aan de heup, toen hij zondag probeerde te hervatten staakte hij weer de strijd. Ook youngster Francis Amuzu ontbrak op maandag.

Beluister nu de seizoensspecial van ‘Sjotcast’: awards 2019

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.