Ken jij de freakshake al? Bieke (27) gaat strijd aan met gezondheidshype

Bieke Rambour ontwerpt niet enkel kleren, ze maar ook freakshakes, echte caloriebommen voor zoetekauwen. Foto: sbr

Roeselare -

Bij Twenty Seven op De Munt kun je jezelf verwennen met een echte freakshake: een milkshake met tal van extra toppings zoals donuts, slagroom en veel meer. Je kunt er ook sweaters en T-shirts kopen.

Heb jij je lippen al eens aan een freakshake gezet? Een milkshake, maar dan eentje met toeters en bellen. Lees: donuts, veel slagroom, marshmallows, wafels, lolly's en soms zelfs wel een suikerspin erbovenop. Je kunt het proberen bij Twenty Seven op De Munt. De pop-up shop met freakshakes én kledij blijft er alvast voor een jaar. “Om te zien of het concept werkt, maar ik hoop dat ik hier kan blijven. In november is mijn pop-up jaar om en dan hoop ik dat de huur meevalt, zodat ik Twenty Seven kan verderzetten”, aldus zaakvoerster Bieke Rambour (27).

Aan de locatie heeft ze nooit getwijfeld. “Het klopt dat het op De Munt niet altijd even druk is, maar ik ben niet bang van een risico. Er komt best veel volk over de vloer, ik mag niet klagen. Ik maak ook veel reclame op sociale media en heb de indruk dat zoiets wel goed werkt.”

Caloriebommen

Bij Twenty Seven moet je niet zijn voor gezondheidshypes. Integendeel, freakshakes zijn echte caloriebommen. “Iedereen zet tegenwoordig in op gezonde voeding, gezonde drankjes, maar ik wil dat een beetje doorbreken”, zegt Rambour en ze lacht erbij. “Je leeft toch maar één keer? Sommige freakshakes bevatten waarschijnlijk tot 800 calorieën, maar superlekker is het zeker. Ik ben een echte zoetekauw.”

Je kunt er kiezen uit freakshakes met aantrekkelijke namen als Go Banana, Aha Nutella, Neuze Neuze en nog veel meer. “Ik wou iets tofs, iets wat je nog niet overal ziet. Via Pinterest kwam ik bij freakshakes terecht.”

Rambour laat een carrière in de autosector achter zich, maar droomde er al langer van om zelfstandig te worden. “Ik ontwerp ook kledij. T-shirts en truien met mijn ontwerpen erop kun je hier kopen. In Roeselare zijn nog niet veel winkels die deze combinatie maken.”

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Meest Gelezen

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees