Dimitri Vegas gaat acteren aan de zijde van Jean-Claude Van Damme

Dimitri Vegas gaat acteren aan de zijde van Jean-Claude Van Damme

Dimitri Vegas scheert niet enkel hoge toppen als dj en producer, maar breekt nu ook door als acteur. Samen met zijn broer Mike speelt hij mee in Patser, de nieuwe film van regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah. Enkele weken geleden raakte bekend dat hij een rol beet heeft in ‘Rise of the Living Dead’, de geplande prequel van ‘Night of the Living Dead’. En nu maakt Dimitri Vegas ook bekend dat hij zal acteren aan de zijde van Jean-Claude Van Damme in de actiethriller ‘The Bouncer’.

Het gaat hard met de carrière van Dimitri Thivaios. Volgende maand speelt hij samen met zijn broer nog shows in onder andere Indonesië, de Verenigde Staten en Mexico. Intussen werken ze aan nieuwe muziek én leert Dimitri scripts vanbuiten.

Eind deze maand starten namelijk de opnames van ‘The Bouncer’, een kaskraker met Jean-Claude Van Damme in de hoofdrol.

Het verhaal

Van Damme speelt de rol van Lukas, een buitenwipper oftewel ‘bouncer’ van een nachtclub die zorgt voor zijn achtjarige dochter. Op een nacht verliest Lukas tijdens een ruzie de controle en belandt hij in de gevangenis. Zijn dochter wordt in een pleeggezin geplaatst. Het verhaal neemt een onverwachte wending wanneer Interpol Lukas rekruteert om een Nederlandse leider die vanuit België opereert ten val te brengen, in ruil voor de voogdij van zijn dochter.

Welke rol Dimitri precies zal vertolken, verklapt hij nog niet.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees