Interieur

Kanye West huurt Belgische interieurontwerper in voor zijn huis in Los Angeles

Kanye West huurt Belgische interieurontwerper in voor zijn huis in Los Angeles

Foto: Photonews

Kanye West en Kim Kardashian zijn dol op de interieurs die Axel Vervoordt samenstelt. De Belgische interieurontwerper, antiquair en kunsthandelaar is kind aan huis bij het Hollywoodkoppel en richtte eerder al hun panden in Los Angeles en Parijs in. Hij zal nu ook de vormgeving van hun nieuwste villa in LA op zich nemen, meldt TMZ.

Axel Vervoordt is ondertussen 70 geworden, maar aan stilzitten denkt hij duidelijk nog lang niet. Niet onbegrijpbaar als de groten der aarde naar je gunsten dingen. Kanye West is in elk geval grote fan van zijn werk, maar ook Calvin Klein, Madonna, Robert De Niro en nog heel wat ander volk uit Hollywood. Naar verluidt heeft Kanye ondertussen ook vrouwlief Kim Kardashian kunnen overtuigen van zijn minimalistische stijl, want de rapper doet opnieuw een beroep op de Belg om hun nieuwste villa in Los Angeles onder handen te nemen.

Volgens entertainmentwebsite TMZ gaat Kanye wel samen met Vervoordt aan de slag en wil hij bij de inrichting betrokken zijn van het huis in Hidden Hills dat ze kochten van Lisa Marie Presley. De villa is ondertussen naar verluidt al met 16 miljoen euro in waarde gestegen nadat ze het al een eerste make-over hadden gegeven. En met de touch van Vervoordt en zijn veelal unieke, handgemaakte meubels zou die prijs nog wel eens flink de lucht in kunnen schieten. 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees