GroenRood Deinze en Groen Nevele samen naar de kiezer

Deinze / Nevele -

Groen-voorzitter Meyrem Almaci komt vrijdag 12 januari naar de nieuwjaarsreceptie van GroenRood in zaal De Engel in Sint-Martens-Leerne. De partij fuseert met Groen Nevele voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

“Dit jaar kozen we bewust voor Leerne”, zegt gemeenteraadslid en fractieleidster Annick Verstraete. “Deze deelgemeente en het naburige Bachte-Maria-Leerne stonden de jongste tijd in de kijker door de aanslag op de bomen in de Ooidonkdreef en de omgeving van het kasteel.”

“Wij kozen met GroenRood bewust om onze receptie terug in een andere deelgemeente te organiseren omdat we het belang van de deelgemeenten willen in de kijker zetten”, zegt raadslid Eddy De Winter.

Iedereen is welkom op 12 januari vanaf 19 uur. Om 20 uur spreekt Meyrem Almaci de aanwezigen toe.

“Het wordt druk die avond, want we reiken ook twee prijzen uit”, zegt voorzitter Peter Parmentier. “De Lucien Buysseprijs aan iemand die blijk gaf van uitzonderlijk doorzettingsvermogen en de Cyriel Buysseprijs aan iemand voor zijn culturele verdienste. Tezelfdertijd kondigen we de fusie aan van GroenRood Deinze met Groen Nevele.”

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio