Celebs

Topmodel Bella Hadid heeft een nieuwe vriend en dat is geen onbekende

Topmodel Bella Hadid heeft een nieuwe vriend en dat is geen onbekende
Het gonst van de geruchten dat het Amerikaanse topmodel met Nederlandse roots Bella Hadid (21) opnieuw verliefd is. De brunette zou een koppel vormen met NBA-speler Jordan Clarkson, de ex van collega-topmodel en vriendin Kendall Jenner. Dat schrijft entertainmentsite Us Weekly.

Bella Hadid zou sinds enkele weken aan het daten zijn met de 25-jarige Jordan Clarkson, basketbalspeler bij de Los Angeles Lakers. Een anonieme bron verklapte aan de site dat ze het midden december erg romantisch hadden samen tijdens een wandeling in New York, nadat de Lakers verloren van de Knicks. “De voorbije weken brengen ze veel tijd door met elkaar”, klinkt het.

Topmodel Bella Hadid heeft een nieuwe vriend en dat is geen onbekende
Foto: Photo News

Clarkson is geen onbekende in het selecte clubje met Hollywood it-girls. In 2017 had hij een kortstondige romance met Hadid’s vriendin Kendall Jenner. Hij werd nadien gelinkt aan actrice Bella - what’s in a name? -Thorne. Ook Hadid zelf heeft enkele beroemde exen sinds ze twee jaar geleden doorbrak als model. Ze vormde een koppel met Abel Tesfaye van The Weeknd en had naar verluidt een flirt met Drake. Eind vorig jaar zag het er naar uit dat ze haar relatie met Abel opnieuw een kans zou geven, maar het ziet ernaar uit dat een andere man haar hart heeft veroverd.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees