Straffe stunt: waaghals springt met salto van appartement en kan maar net op tijd zijn parachute openen

Straffe stunt: waaghals springt met salto van appartement en kan maar net op tijd zijn parachute openen Video: YouTube

Schrik had deze waaghals duidelijk niet toen hij zich wilde wagen aan een levensgevaarlijke stunt. De man besloot zowaar met een salto van een appartementsgebouw in de Russische stad Ivanovo te springen terwijl zijn parachute langs de muur hing. Gelukkig ging de parachute wel nog op tijd open om de man veilig en wel in de sneeuw te laten terechtkomen.

Wie de man precies is, blijft voorlopig onduidelijk. Maar dat hij nood had aan een adrenalinerush, was al van bij het begin van de video duidelijk. Ter voorbereiding liet hij eerst de parachute al over de rand van het appartementsblok hangen, om nadien even af te wachten. Er moest immers voldoende wind zijn om er zichzelf van te verzekeren dat zijn halsbrekende toeren niet zouden uitdraaien op een drama.

Zodra dat het geval was, ging hij zijn kans. Met een voorwaartse salto liet hij zich naar beneden vallen en wist zijn parachute maar net op tijd open te gaan. Amper enkele seconden later landde hij al in de sneeuw.

Door de beelden heeft de man inmiddels al wat bekendheid verworven op sociale media, maar verre van iedereen was blij dat hij de stunt uitvoerde. “Hij heeft zijn leven op verschrikkelijke wijze in gevaar gebracht”, laat iemand weten. “Was dit die vijf minuten aan bekendheid op het internet meer dan waard?”

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees