VOETBAL2DE amateurKLASSEMANDEL UNITED - Jasper Beyens hoopt dat hij binnen twee weken knoop over zijn toekomst kan doorhakken

"Ik wil snel duidelijkheid en voelen of er ambitie is”

"Ik wil snel duidelijkheid en voelen of er ambitie is”

Jasper Beyens hoopt snel met het besuur aan tafel te kunnen zitten. Foto: BART VANDENBROUCKE

Izegem / Ingelmunster -

Mandel United sloot een bewogen jaar 2017 af met twee nederlagen en de beslissing om ook volgend seizoen in Ingelmunster te spelen."'Mij maakt dat niet zoveel uit”, aldus Jasper Beyens. “Of dat nu Izegem of Ingelmunster is speelt voor mij geen rol.

“Belangrijker is dat we ons goed voelen en dat er perspectief en ambitie is. Ik denk het wel, maar ik wil zo snel mogelijk zekerheid en met de mensen rond de tafel zitten. Ik wil weten waar ik aan toe ben en ik hoop dat ik uiterlijk binnen twee weken de knoop kan doorhakken.”

Beyens heeft naar eigen zeggen mogelijkheden maar wil er liever niet in detail op ingaan. “Ik ga zeker luisteren naar wat Mandel te bieden heeft maar ga rationeel blijven.”

Balans van de ploeg

De komende weken wordt het wel behelpen voor de fusieclub want Sofiane Oumedjeber en ook zijn broer Mehdi en Opbrouck zijn geschorst.

“Er zijn ook nog de studenten”, weet trainer Lieven Gevaert. Ook hij maalt er niet om dat men nog minstens één seizoen in Ingelmunster uitkomt.

“Ik stond daar neutraal tegenover en zag een verhuis naar Izegem nu al best zitten, maar slecht is het niet dat we nog een jaartje in ons vertrouwde omgeving kunnen blijven. Daarna zien we wel.”

Gevaert gaat er in elk geval van uit dat hij minstens nog één seizoen blijft.

“Ik hoop het in elk geval, we hadden al een paar positieve gesprekken en maakten ook een balans van de ploeg op. Intern weten we al wie mag blijven en wie niet, en er ligt ook een lijstje klaar waar opstaat wie de kandidaten zijn om naar ons te komen. De tijd zal het uitwijzen, maar nu telt vooral Westhoek. Bij winst kunnen we op gelijke hoogte van ze komen, dat zou wel mooi zijn.”

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio