Wereldberoemde blogger deelt mysterieuze boodschap: “Ik ben verslaafd. Dat denk ik toch”

Wereldberoemde blogger deelt mysterieuze boodschap: “Ik ben verslaafd. Dat denk ik toch”

Foto: YouTube

De wereldberoemde blogger Perez Hilton heeft een wat vreemd filmpje op YouTube gepost. Daarin spreekt hij zijn miljoenen volgers emotioneel aan. “Ik ben verslaafd en ik moet er iets aan doen”, zegt hij. Aan wat de Amerikaan verslaafd is, is niet duidelijk.

“Hallo. Mijn naam is Perez Hilton”, steekt de blogger van wal, waarna een eerste van vele stiltes valt. “Ik denk dat ik verslaafd ben. Ik ben niet zeker, ik weet het niet. Dit is een erg moeilijke week geweest. Gelukkig ben ik niet verslaafd aan drugs of alcohol, maar ik heb deze week zoveel meegemaakt. Al wat ik weet, is dat ik veel nagedacht heb en dat ik moet veranderen.”

Wat er precies aan de hand is met de anders altijd enthousiaste en vrolijke blogger, die via het internet al heel wat carrières van artiesten op gang heeft gebracht in de VS, is nog onduidelijk. “Ik denk na over wat ik nu moet doen”, zegt hij. “Maar ik moet leren omgaan met het feit dat ik niet normaal ben en de neiging heb tot verslaving. Ik ben zo bang geweest deze week, heel bang.”

In augustus had de blogger al eens een filmpje gepost waarin hij openhartig zijn verhaal deed over de moeilijke periode waar hij doorheen ging. “Ik ben zo verdrietig”, zei hij. “Maar zelfs dansen met mijn kinderen en naar het strand gaan maakt het niet beter. Al het slechte nieuws in de wereld trek ik me veel te erg aan.”

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Meest Gelezen

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees