Celebs

'Fifty Shades'-ster vindt liefde in armen van Chris Martin

'Fifty Shades'-ster vindt liefde in armen van Chris Martin

Foto: Isopix

Dakota Johnson (28) en Chris Martin (40) zijn wel degelijk een koppel. Dat gerucht deed al een tijdje de ronde, maar werd nu ook bevestigd. Paparazzi konden hen vastleggen terwijl ze samen een romantische strandwandeling maakten.

Dakota Johnson, vooral bekend van haar rol als Anastacia in de 'Fifty Shades'-trilogie, is voor het eerst in de openbaarheid gezien met Chris Martin. De Coldplay-frontman heeft dus net zoals zijn ex Gwyneth Paltrow opnieuw de liefde gevonden. Eerst werden ze gespot tijdens een etentje in Malibu en enkele dagen later doken ze samen op op het strand om een gezellige wandeling te maken. Ook Zeppelin, de hond van Dakota, vergezelde het verliefd ogende stelletje.

De bal ging aan het rollen toen de twee in oktober voor het eerst samen werden gespot tijdens een etentje in Los Angeles. Nadien gingen ze samen naar een concert van Nick Cave in Israël en vervolgens werd de actrice ook gezien tijdens een concert van Coldplay in Argentinië, maar aan 'echt' bewijsmateriaal ontbrak het voorlopig nog. Tot nu dus.  

 

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees