Hartverscheurende laatste foto van overleden The Cranberries-zangeres, kwaad opzet wordt uitgesloten

Hartverscheurende laatste foto van overleden The Cranberries-zangeres, kwaad opzet wordt uitgesloten

Foto: Photo News

Het onverwachte overlijden van Dolores O’Riordan, de zangeres van de Ierse rockgroep The Cranberries, wordt niet behandeld als een verdacht overlijden. De politie ontkent dat er kwaad opzet in het spel was. Opvallend: O’Riordan stond op het punt in Londen een nieuwe versie in te zingen van wereldhit ‘Zombie’. De fans reageren intussen massaal op de laatste Instagram-foto van de zangeres, op oudejaarsavond met haar vriend.

Dolores O’Riordan kwam maandag onverwacht om het leven in Londen. De doodsoorzaak is een dag later nog niet bekend, maar de politie sluit kwaad opzet uit. Het gaat niet om een verdacht overlijden, klinkt het.

Zombie

De dood van de 46-jarige zangeres kwam nauwelijks enkele uren voor ze een nieuwe versie van wereldhit Zombie zou inzingen, aldus rockgroep Bad Wolves op hun Facebookpagina. “We zijn geschokt en bedroefd door haar overlijden, net voor we haar zang zouden opnemen voor onze nieuwe versie van Zombie. We hebben altijd enorm veel respect gehad voor haar als een artiest en zanger en de manier waarop ze nooit bang was om haar ziel bloot te leggen in haar muziek en teksten.”

Volgens één van haar vrienden, producer Dan Waite, leek ze enkele uren voor haar dood gelukkig en enthousiast. Zij hield ook zeer van de cover door de Bad Wolves en “kon niet wachten” om de studio in te trekken.

Zombie, over het sectarisch conflict in Noord-Ierland was één van de grote hits van The Cranberries.

Laatste foto

Intussen is ook de laatste foto van de zangeres op sociale media opgedoken. Daarop staat ze met haar lief, Olé Koretsky, op oudejaarsavond. “Oudejaarsavond, afhaaleten, tv, pyjama”, schrijft hij bij de foto. Het zou de laatste oudejaarsavond van O’Riordan worden.

 

NYE: take away, TV, pajamas ????

A post shared by Olé Koretsky (@doubleole) on

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees