Aangeboden door Bouwen en Renoveren

Zorgeloos genieten van lekker warm water?

Zorgeloos genieten van lekker warm water?

Foto: Daikin

Ga voor een Monobloc warmtepompboiler: sterke prestaties, optimaal comfort en de ultieme energiebesparing gegarandeerd.
Dossier aangeboden door Bouwen en Renoveren.

Je bent aan het (ver)bouwen en wilt op een milieubewuste manier je warm water opwarmen? Je zoekt een energiebesparende oplossing ter vervanging van je elektrische boiler? Je wilt een systeem dat op zonnepanelen aangesloten kan worden? Al gedacht aan een monobloc warmtepompboiler? Daikin informeert je graag over de werking en voordelen van een dergelijke boiler en stelt je de nieuwste Daikin Monobloc warmtepompboiler voor.

Waarom kiezen voor een warmtepompboiler?

De warmtepompboiler is speciaal ontwikkeld voor de productie van sanitair warm water en staat los van het verwarmingssysteem. Het apparaat haalt warmte uit de lucht en gebruikt die warmte vervolgens om het sanitair water op te warmen. Met een warmtepompboiler heb je een energiezuinig toestel in huis, zo bespaar je tot wel 70% op je energiefactuur. De aanschaf van zo’n boiler is dus niet alleen goed voor je bankrekening, maar ook voor het milieu. Als je meer dan 100 liter warm water per dag gebruikt, – een gezin van vier personen verbruikt samen ongeveer 348 liter water per dag – is een warmtepompboiler zeker een must.

De nieuwste Daikin Monobloc warmtepompboiler is de ideale combinatie van een warmtepomp en een hoogwaardige warmwateropslagtank (van 200l of 260l) die het energierendement verhoogt en voor aanzienlijke besparingen zorgt.

Hoog rendement, laag verbruik

Volgens de Ecodesign-richtlijnen van de EU voldoet de Monobloc warmtepompboiler van Daikin aan het A+-label. Het toestel kan met je intelligente elektriciteitsmeter communiceren en zo automatisch de goedkoopste tijdstippen bepalen om de nodige energie voor de warmwaterbehoeften op te wekken. Maximale besparing en minimale elektriciteitsfactuur.

Onderhoudsvriendelijk en gebruiksvriendelijk

Het toestel heeft drie bedrijfsmodi: Eco - Auto - Boost, afgestemd op de persoonlijke voorkeuren. In de Eco-modus wordt enkel de hernieuwbare energie gebruikt. In de Auto-modus is er ondersteuning van het elektrisch verwarmingselement. Wil je het sanitair warm water pijlsnel verwarmen, dan is er de Boost-modus.

Dankzij zijn opslag tot 260 liter kan het toestel grote volumes water verwarmen en is het geschikt voor zowel kleine als grote huishoudens. Met een geluidsniveau van slechts 36 dB op 2m afstand is de nieuwe Monobloc warmtepompboiler één van de stilste op de markt. Dankzij het compacte design van de unit – een grondoppervlakte van slecht 0.36m² – is de installatie en het onderhoud in alle ruimtes zeer eenvoudig.

Vervanging elektrische boiler

De warmtepompboiler is een energiezuinig alternatief voor de elektrische boiler. Hij verbruikt tot driemaal minder elektriciteit en is dus erg voordelig. De vervanging kan ook zeer eenvoudig gebeuren.

Klaar voor de toekomst

Je wilt een stapje verder gaan voor een nog groenere toekomst? De Daikin Monobloc warmtepompboiler is eenvoudig te combineren met andere hernieuwbare energiebronnen zoals een thermisch zonnesysteem en een fotovoltaïsch systeem.

www.daikin.be

Corrigeer