Kleuterdochters van toprenners oefenen nu al voor revanche Ventoux

Kleuterdochters van toprenners oefenen nu al voor revanche Ventoux

Amber De Gendt versus Odile Pauwels.

Het is prettig toeven aan de zee en dus trok Evelyne Tuytens met dochter Amber (2) naar de zee voor een fijn bezoek aan Ine Beyen, mama van Odile (2). En dat leverde dit leuk beeldje op.

Voor de niet-kenners: Evelyne Tuytens is de echtgenote van Thomas De Gendt, Ine Beyen deelt dan weer lief en leed met Serge Pauwels. De eerste bevindt zich momenteel in Australië voor de Tour Down Under, de tweede zit in het Spaanse Calpe voor een oefenkamp met Dimension Data. Tijd genoeg dus voor de dames om elkaar een keer op te zoeken.

En daar hoorde natuurlijk een wandeling doorheen de duinen bij. En daar horen mooie foto’s bij van Odile en Amber die aan het fietsen zijn in de duinen van De Haan. Eén van die bewuste foto’s werd door Ine, onze huiscolumniste tijdens de afgelopen Tour, gedeeld op Instagram met dit wel zéér opvallend bijschrift. Remember the Mont Ventoux at @letourdefrance 2016? Revenge in 20 years from now! Let’s go girls! Waarmee Beyen verwees naar de bewuste Touretappe waarin Thomas De Gendt, met aankomst op de Mont Ventoux, in de spurt de maat nam van Serge Pauwels die tot dan nog geen enkele profwedstrijd had gewonnen.

Zo te zien hebben beide meisjes voorlopig nog meer oog voor de camera dan voor elkaar en lijkt van een competitieve tweestrijd helemaal geen sprake te zijn. Houden zo!

Corrigeer


Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.