Wagen rijdt tegen hoogtewerker, arbeider valt uit bakje en valt op zijn hoofd: slachtoffer overleden

Wagen rijdt tegen hoogtewerker, arbeider valt uit bakje en valt op zijn hoofd: slachtoffer overleden

Foto: if

Knokke-Heist -

Het slachtoffer van een verkeersongeval met een hoogtewerker in Knokke, is dinsdagavond bezweken aan zijn verwondingen. Dat meldt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. Door een aanrijding viel de 47-jarige arbeider enkele meters naar beneden.

Het tragische ongeval gebeurde in het begin van de namiddag op de Kustlaan in Knokke. Het slachtoffer werkte op zelfstandige basis voor een bedrijf uit Jabbeke en was de kerstversiering aan het verwijderen. Op dat moment werd de arm van zijn hoogtewerker aangereden door een lichte vrachtauto. De arbeider viel uit het bakje van de hoogtewerker en kwam enkele meters lager op zijn hoofd terecht. Hij werd in levensgevaar afgevoerd naar het ziekenhuis. Daar is hij in de loop van de avond aan zijn verwondingen overleden.

Het parket beschikt over camerabeelden van het ongeval, maar besliste om toch een verkeersdeskundige aan te stellen. Die zal de precieze omstandigheden van het ongeval moeten onderzoeken. Mogelijk zal later ook het arbeidsauditoraat nog een onderzoek voeren naar het incident.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees