Celebs

Enrique Iglesias en Anna Kournikova tonen voor het eerst hun tweeling

Enrique Iglesias en Anna Kournikova tonen voor het eerst hun tweeling

Foto: Isopix

Enrique Iglesias (42) en Anna Kournikova (36) verwelkomden in december de tweeling Nicholas en Lucy in hun leven en nu heeft de wereld ze voor het eerst ook te zien gekregen. Papa Enrique deelde een foto op Instagram met een van de baby's en mama Anna deed net hetzelfde.

Het was een verrassing van formaat toen in december aangekondigd werd dat Anna Kournikova bevallen was van een tweeling. Ze vormden ooit samen met Enrique Iglesias een van de opvallendste celebritykoppels, maar de media-aandacht rond hen was al enige tijd gaan liggen. Het voorbije jaar werd de ex-tennisster zelfs helemaal niet meer in de openbaarheid opgemerkt, maar dankzij de geboorte van Nicholas en Lucy is daar nu weer verandering in gekomen.

Normaal posten ze op Instagram maar weinig over hun privéleven met elkaar. Die van Enrique is vooral gewijd aan zijn muziekcarrière, die van Anna aan haar honden. Er volgde dus al snel een tweede verrassing toen ze allebei een foto deelden met een van de baby's. Enrique eentje terwijl hij zijn hoofd naast de slapende baby legt en Anna terwijl ze eentje een kusje geeft. Alle twee de foto's dragen het bijschrift "My Sunshine". Wie met welke baby op de foto staat, is wel onduidelijk.

 

My Sunshine

Een bericht gedeeld door Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) op

 

 

My Sunshine

Een bericht gedeeld door ?? Anna ????? (@annakournikova) op

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees