Eerste naam voor Rock Werchter-vrijdag is een feit

Eerste naam voor Rock Werchter-vrijdag is een feit

In 2014 stond London Grammar ook al op Rock Werchter. Foto: DBA

Queens of the Stone Age, Gorillaz, Nick Cave, Pearl Jam: aan headliners geen gebrek op de affiche van Rock Werchter. Alleen de tweede festivaldag, vrijdag 6 juli, was nog akelig leeg. Daar is nu verandering in gekomen: London Grammar zakt op die dag af naar Werchter.

London Grammar is een Britse band die indiepop brengt en daar de voorbije jaren een grote aanhang mee kregen. De groep van de met een engelenstem gezegende Hannah Reid betoverde een uitverkocht Vorst Nationaal en komt dat kunstje komende zomer herhalen op Rock Werchter. De band speelt daar op vrijdag 6 juli, en is meteen de eerste band voor die festivaldag die bekend is.

Rock Werchter 2018 vindt plaats van donderdag 5 juli tot zondag 8 juli. Queens of The Stone Age en Gorillaz zijn er op donderdag 5 juli, London Grammar staat er op vrijdag 6 juli, Pearl Jam op zaterdag 7 juli, Nick Cave And The Bad Seeds op zondag 8 juli. “Meer namen volgen snel”, laat de organisate weten. Tickets en info vind je op de website van het festival.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S