Celebs

Deze koppels moeten op ‘Temptation Island’ weerstaan aan verleidingen van de vrijgezellen

“Ik weet zeker dat er niets fout zal gaan”, klinkt het bij één van de koppels die dit jaar proberen zich netjes te gedragen tussen acht knappe vrijgezellen in een exotisch resort waar niet op een drankje gekeken wordt. Misschien hebben ze niet goed naar de vorige seizoenen gekeken, maar Tim en Deborah, Megan en Kevin, Jeremy en Vanessa en Daniëlle en Mezdi wagen het erop en trekken naar Thailand voor de ultieme relatietest.

Deborah (25) & Tim (30) uit Aalst

Deze koppels moeten op ‘Temptation Island’ weerstaan aan verleidingen van de vrijgezellen

Sexy achterwerk

Deborah en Tim leerden elkaar drie jaar geleden kennen in de winkel waar zij indertijd werkte. Tim had al langer een oogje op Deborah en probeerde indruk te maken door een T-shirt te passen bij haar aan de kassa- met succes. Tim, die omschreven wordt als ‘een ruwe bolster met een blanke pit’, is een stoere maar lieve macho. Tim houdt vooral van Deborah’s mooie tanden - en van haar sexy achterwerk. Momenteel werkt Deborah in een pastabar, hij plaatst en onderhoudt spanplafonds.

De playboy van Aalst’

Het koppel is al een tijdje uit elkaar geweest, volgens hen omdat hun karakters wel eens botsen. Tim is een echte feester en stond vroeger bekend als ‘de playboy van Aalst’. Terwijl hij eerder een laissez-faire-attitude heeft en de dingen van dag tot dag bekijkt, is Deborah een perfectionistische planner die graag haar leven op voorhand uitstippelt. Haar koppige karakter strooit bovendien vaak  roet in het eten. Debora hoopt dat Tim zal veranderen na hun deelname en dat hij actiever in het leven zal staan. Tim hoopt dat Deborah wat minder jaloers en koppig zal worden. Dat zit er niet meteen in, want ze heeft strenge regels voor hem: niet te close of intiem zijn met andere vrouwen, niet alleen op de kamer met hen, en handen boven water in het zwembad. Deborag mag van Tim wel dansen en babbelen met andere mannen, maar samen in bed liggen of naaktzwemmen gaat te ver. En uiteraard behoort Deborah’s kont alleen hem toe.

Megan (18) & Kevin (22) uit Oostende

Deze koppels moeten op ‘Temptation Island’ weerstaan aan verleidingen van de vrijgezellen

De nachtraaf en de huismus

Megan en Kevin leerden elkaar een jaar geleden kennen in Oostende. Tijdens een avondje uit verdronk Kevin in Megans blauwe ogen en besloot hij de eerste stap te zetten. Megan viel meteen voor de stoere Kevin (inclusief tattoos) en sindsdien vormen de twee een koppel. Kevin is een echte nachtraaf. Hij kan koppig zijn en arrogant uit de hoek komen en wil niet worden gecommandeerd. Megan is eerder een huismusje - maar wel eentje met een groot temperament. Ze houdt ervan om haar leven voor zich uit te plannen en haar blik is gericht op de toekomst.

Al vijf misstappen

Megan en Kevin nemen deel aan Temptation Island omdat Kevin al enkele misstappen (lees: vijf) heeft begaan. Wanneer Megan dit de eerste keer ontdekte, nam ze wraak door zelf vreemd te gaan . Maar nog steeds laat Kevin niet altijd weten waar hij is en komt hij niet altijd thuis slapen… Het vertrouwen tussen de twee staat op een laag pitje en Kevin wil Megan bewijzen dat hij de verleiding van het eiland kan weerstaan. Zij wil immers graag een mooie toekomst uitbouwen met de man van haar dromen, maar heeft genoeg van zijn bedrog. Als ze samen de ultieme relatietest hebben doorstaan, willen ze hun liefde voor eeuwig verankeren.

Van Megan mag Kevin geen bed of zetel delen met de verleidsters. Ook te intiem dansen kan niet. Bovendien vindt ze het enorm belangrijk dat Kevin niet slecht praat over haar op het eiland. Kevins regels zijn iets beperkter: “Gewoon niet kussen en geen seks hebben.”

Jeremy (23) & Vanessa (23) uit Schiedam (NL)

Deze koppels moeten op ‘Temptation Island’ weerstaan aan verleidingen van de vrijgezellen

Op slag smoorverliefd

Jeremy en Vanessa zijn zes jaar samen en leerden elkaar kennen op een feestje. Jeremy was op slag smoorverliefd, maar dat was niet meteen wederzijds. Hij gaf gelukkig niet op en met veel doorzettingsvermogen wist hij haar hart toch te veroveren. Jeremy werkt als havenoperator en is een lieve jongen, maar hij heeft ook een stout kantje en houdt ervan om af en toe het gevaar op te zoeken. Vanessa is studente rechten en noemt zichzelf een sterke vrouw die weet wat ze wil en laat niet over zich heen lopen. Ze houdt van Jeremy omdat hij heel erg lief en zorgzaam is, maar durft hem ook al eens op zijn plaats zetten. Hij zorgt dat ze zich mooi voelt door haar vaak complimentjes te geven.

Intieme berichtjes naar andere vrouwen

Het koppel neemt deel aan ‘Temptation Island’ omdat Jeremy aan Vanessa moet bewijzen dat hij elke verleiding kan weerstaan en te vertrouwen is. Tijdens hun relatie heeft hij intieme berichtjes gestuurd naar andere vrouwen en dat vond Vanessa maar niets. Ze zetten hun relatie even ‘on hold’, maar besloten er opnieuw voor te gaan. Jeremy moet nu bewijzen dat hij de verleiding kan weerstaan.

Het koppel legt elkaar strenge regels op: fysiek contact, zoals knuffels geven en hand in hand lopen, is uit den boze. Ook mogen ze geen intieme gesprekken over hun relatie voeren met de vrijgezellen. Als ze zich hier allebei aan houden, willen ze gaan samenwonen.

Daniëlle (20) & Mezdi (20) uit Groningen

Deze koppels moeten op ‘Temptation Island’ weerstaan aan verleidingen van de vrijgezellen

Opvliegend karakter

Daniëlle en Mezdi leerden elkaar twee jaar geleden kennen op het feestje van een gemeenschappelijke vriend. Zij is extern incasso manager, hij zit in de wereld van het autoleasen. Mezdi heeft volgens Daniëlle een hart van goud en een prachtige lach. Maar hij heeft ook een opvliegend karakter en hij voelt zich snel geïntimideerd wanneer Daniëlle aandacht krijgt van een andere man… Daniëlle is rustiger en erg zorgzaam en begripvol. Toch zou ze graag hebben dat Mezdi wat meer aandacht en tijd aan haar besteedt.

Het koppel heeft besloten om deel te nemen aan Temptation Island omdat Mezdi in het verleden al misstappen heeft begaan. Ook nu maken ze nog te vaak ruzie en zien ze elkaar soms een periode niet, en dan durft hij wel eens te zoenen met andere meisjes. . Daniëlle wil dat hij op het eiland voor eens en altijd bewijst dat zij de ware voor hem is.

Niet zoenen, niet ‘schuren’

Daniëlle en Mezdi hebben geen duidelijke regels vastgelegd: voor haar spreekt het voor zich dat seks, zoenen, ‘schuren’, samen in bed liggen en hand in hand lopen gewoon niet kunnen. Van Mezdi mag Daniëlle dan weer niet ingaan op een verleider wanneer ze hem écht leuk vindt. Dan kunnen een kus, een knuffel, of de minste aanraking echt niet. Als het lukt willen ze samenwonen, trouwen en samen de wereld verkennen.

Temptation Island - Vanaf 1 februari om 20u35 op Vijf

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees