Celebs

Sylvie Meis heeft het voor het eerst over verbroken verloving

Sylvie Meis heeft het voor het eerst over verbroken verloving

Foto: pn

Het Nederlandse model Sylvie Meis (39) heeft het voor de eerste keer over haar verbroken verloving gehad. De blondine is openhartig in haar column voor modetijdschrift Grazia en voelt de nood om enkele dingen (al vloekend) recht te zetten.

Flashback naar eind december: toen raakte bekend dat Sylvie Meis en haar verloofde, zakenman Charbel Aouad, een punt achter hun relatie zetten. Het model droeg naar verluidt een replica van haar trouwring om de schijn hoog te houden. Intussen kan Meis over de trieste gebeurtenis praten. In een nieuwe column in het Nederlandse blad Grazia wordt ze persoonlijk, maar zet ze ook de puntjes op de ‘i’.

Fucks

“Ik bezit mijn eigen fucking diamanten. Excuses voor alle fucks, maar als ik ervoor kies om een van mijn ringen uit de safe te halen en te dragen, dan doe ik dat”, zegt ze om te bewijzen dat ze haar geld niet in een replica van haar verlovingsring heeft geïnvesteerd. Dat sieraad ging naar eigen zeggen terug naar Charbel. “Waarom zou ik verloofd moeten zijn om een diamanten ring te dragen? Zie het als een verloving met mezelf”, staat er nog.

Verdriet

Verder geeft ze toe dat ze een moeilijke periode achter de rug heeft. “Ik ben verdrietig geweest, maar ik heb drie maanden de tijd gehad om ermee om te leren gaan. Charbel en ik waren het perfecte koppel. Helaas kwamen we tot de vaststelling dat het niet meer werkte. Het was een bewust besluit met respect. Dus zonder drama of ruzie”, staat er. Ze voegt eraan toe dat ze altijd liefde voor elkaar zullen voelen, maar dat het goed is zoals het is.

Daten

Wat de toekomst betreft is ze duidelijk. “Ik ben een vrouw en ik ben single. Misschien ontmoet ik mijn droomman, misschien niet. Of ik nou drie, honderd of fucking één date heb, I don’t care anymore. Ik ben er zo klaar mee. Ik ben 39, wat niet iedereen haalt, en ik zal verdorie léven. Dat bedoel ik classy; ik ben geen losbol. Maar ik gun mezelf een bepaalde normaliteit in mijn leven. Daar heb ook ík recht op.”

Corrigeer

De keuze van de redactie Enkel voor abonnees