Tomorrowland geeft Charlotte De Witte een eigen podium

Tomorrowland geeft Charlotte De Witte een eigen podium

Foto: rr

Tomorrowland geeft ook dit jaar heel wat labels en dj’s de kans om een podium te hosten op het populairste dancefestival ter wereld. Onder meer onze landgenote Charlotte De Witte krijgt de eer om haar favoriete dj’s uit te nodigen om een set te draaien.

Het razend populaire dancefestival Tomorrowland telt zestien podia, waarin de organisatie alle muziekgenres binnen de elektronische muziek aan bod te laten komen. Daarvoor roept ze graag de hulp in van bekende nationale en internationale dj’s en labels, die een eigen podium toegewezen krijgen en dat mogen vullen met een aantal dj’s naar hun keuze.

Enkele namen die een podium krijgen, zijn Joris Voorn, Above & Beyond, Thunderdome, Dave Clark, Sven Väth, Eric Prydz en Martin Garrix. Ook onze landgenoten Charlotte De Witte, Dimitri Vegas & Like Mike en Lost Frequencies hebben een eigen podium.

De line-up wordt vanaf maandag 22 januari druppelsgewijs bekendgemaakt.

Tot 2 februari kan je jezelf registreren voor de ticketverkoop via tomorrowland.com. De Global Journey (travel) pakketten gaan in verkoop op zaterdag 20 januari (17 uur). De Belgische voorverkoop vindt een week later plaats (27 januari – 11 uur). De wereldwijde verkoop gaat door op 3 februari (17 uur).

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees