Dit beeld ontroerde de hele wereld. Nu is het meisje (5) op de hartverscheurende foto gestorven

Dit beeld ontroerde de hele wereld. Nu is het meisje (5) op de hartverscheurende foto gestorven

Foto: Facebook/Ally Parker

Een moeder uit de Amerikaanse staat Florida deelde in de eerste week van januari een hartverscheurende foto op Facebook. Op het beeld is te zien hoe een terminaal zieke man zit te huilen naast het ziekenbed van zijn vijfjarige kleindochter. Nu heeft het kleine meisje haar strijd tegen een agressieve vorm van hersenkanker verloren.

De vooruitzichten van moeder Ally Parker zagen er slecht uit. Enorm slecht. Zowel haar dochtertje als haar vader hadden slechts enkele dagen tot weken meer te leven gekregen.

Haar vader is terminaal ziek door een spierziekte die de motorische zenuwcellen aantast. Bij haar vijfjarige dochtertje Braylynn werd op 6 december de meest dodelijke vorm van hersenkanker vastgesteld. Een behandeling was er niet. Een kans op overleven evenmin.

De impact van kanker

Om anderen te tonen hoe groot de impact van kanker op een familie is, deelde de moeder begin januari een hartverscheurende foto. Op het beeld is te zien hoe haar vader Sean Peterson ontroostbaar zit te huilen naast het ziekenhuisbed van zijn kleindochtertje. De verschrikkelijke pijn is duidelijk af te lezen van zijn gezicht.

“Vorig jaar was al moeilijk. Maar ik kan amper omschrijven hoe moeilijk het komende jaar zal zijn”, schreef moeder Ally daarbij op Facebook. “Binnen enkele dagen zal ik mijn prachtige dochter zien sterven. Maanden of misschien slechts weken later zal ik ook mijn vader moeten begraven. Mijn twee grootste helden weg in hetzelfde jaar. Hoe kan dit ons toch overkomen? Wat hebben wij gedaan om dit te verdienen?”

Overleden

Hoewel de gezondheidstoestand van Braylynn er al sterk op achteruit was gegaan, had niemand gedacht dat het zo snel zou gaan. In de nacht van maandag op dinsdag liet het meisje het leven.

“Onze lieve Braylynn, onze sterke prinses heeft haar roze engelenvleugeltjes verdiend”, schreef moeder Ally. “Haar bijnaam was prinses Bel en ze kon eender welke ruimte opklaren. Ze hield van Hello Kitty en haar verjaardag was op 10 december. We zullen haar nooit vergeten.”

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees