Bevalling van Mayra zorgt voor verrassende wending in ‘Thuis’

Bevalling van Mayra zorgt voor verrassende wending in ‘Thuis’

Foto: © VRT Liesbeth Verhulst

Na een spoedkeizersnede ziet Mayra in ‘Thuis’ haar jarenlange kinderwens in vervulling gaan. Samen met Waldek kan ze eindelijk een dochter in de armen sluiten. Maar dan volgt een verrassende wending…

Na de poging tot vergiftiging van Julia wil kersverse moeder Mayra er zeker van zijn dat ze een gezonde baby heeft. Aangezien Nuria en Twan ook net ouders zijn geworden, zet Mayra een plan in actie. Ze beslist haar baby te verwisselen met die van Nuria.

De meeste kijkers van ‘Thuis’ hadden al langer door dat er een luchtje zat aan de bevalling. Sommigen gokten zelfs al tijdens de aflevering op een verwisseling van de baby’s. Dan toch niet voor iedereen een complete verrassing…

Begin december raakte nog bekend dat actrice Muriel Bats (49) in de loop van dit jaar uit het verhaal van ‘Thuis’ wordt geschreven. Zij speelt sinds 2011 de rol van Mayra, jarenlang de vriendin van dokter Ann.

In de reeks raakte Mayra zwanger van Waldek na een onenightstand. Toch vonden de scenarioschrijvers dat ze stilaan klaar zijn met Mayra. Zal de verwisseling van baby’s zorgen voor het einde van haar verhaallijn?

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees