Celebs

Kate Middleton wil leerlinge de hand schudden, maar het meisje had duidelijk andere plannen

Kate Middleton wil leerlinge de hand schudden, maar het meisje had duidelijk andere plannen Video: Twitter

De 36-jarige Hertogin van Cambridge was woensdag in Londen, waar ze onder andere een ziekenhuis en een lagere school bezocht. De schoolkinderen kregen daardoor een unieke kans om een lid van de koninklijke familie te ontmoeten en mochten ook de hand van de vrouw van kroonprins William schudden. Het meisje dat als eerste in de rij stond om Kate te ontmoeten, had echter andere plannen en ging meteen voor de koninklijke knuffel.

Kate Middleton bezocht woensdag het Great Ormond Street kinderziekenhuis in Londen, waar ze op de knop mocht duwen om het spiksplinternieuwe medisch centrum officieel te openen. De Hertogin van Cambridge maakte van de gelegenheid gebruik om een praatje te slaan met de piepjonge patiëntjes en het medisch personeel, waarna ze naar een school ging om een sportief initiatief te steunen.

Toen de vrouw van de kroonprins de school wilde verlaten, kregen alle kindjes de kans om haar even te ontmoeten en de hand te schudden. Maar toen Kate naar beneden leunde om het eerste schoolmeisje in de rij een handdruk te geven, ging de schattige leerlinge voor een innige omhelzing. En Kate stelde haar allerminst teleur, waarna alle kinderen een koninklijke knuffel wilden.

Het hartverwarmende moment werd gefilmd en de beelden vonden hun weg naar sociale media, waar ze al duizenden keren werden bekeken.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees