Kijkers hoeven niet te kiezen tussen ‘De Mol’ en ‘Blind Getrouwd’

Kijkers hoeven niet te kiezen tussen ‘De Mol’ en ‘Blind Getrouwd’

Wie vorig jaar zenuwachtig in een tweestrijd voor zijn televisie zat, mag dit voorjaar gerust ademhalen. Er zal geen clash meer zijn tussen de topprogramma’s van VTM en VIER op maandagavond. “We hebben ‘De Mol’ bewust later gepland tijdens dit voorjaar”, zegt perswoordvoerder Kristof Demasure van VIER.

Fans van ‘Blind Getrouwd’ kunnen al in hun handen beginnen wrijven, aangezien het programma op 29 januari van start gaat. Liefhebbers van ‘De Mol’ zullen nog wat langer moeten wachten. “Het was absoluut niet onze bedoeling om het programma dit jaar even vroeg als in 2017 te brengen”, legt Demasure uit. “Ons voorjaar zit goed gevuld en we hadden meer programma’s om te verdelen dan vorig jaar. Daarom hebben we de productie van ‘De Mol’ pas later gestart.”

Eerder waren er al geruchten dat ‘De Mol’ dit jaar geen strijd om kijkcijfers zou starten met ‘Blind Getrouwd’, omdat de montages van het vierde seizoen complexer en moeilijker bleken dan verwacht. Dat blijkt echter niet het geval. “De opnames en het hele productieproces van ‘De Mol’ zijn erop voorzien om uit te komen in het tweede deel van het voorjaar. We hebben dus nog wat tijd”, vertelt Demasure.

Wanneer we Gilles De Coster het razendpopulaire programma op VIER gaan zien presenteren, blijft nog even geheim. “In het late voorjaar zullen we zien hoe het de kandidaten verging in Mexico”, besluit de woordvoerder.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees