Vrouw ontdekt geheime kamer onder haar garage, en die is niet leeg

Vrouw ontdekt geheime kamer onder haar garage, en die is niet leeg

Foto: Shutterstock, East Idaho News

Een koppel uit het Amerikaanse Idaho Falls schrok zich een hoedje toen ze dinsdagochtend een kijkje namen in hun garage. Ze hadden ’s nachts wel een luid kabaal gehoord, maar wat ze aantroffen, tartte alle verbeelding.

Het was in de nacht van maandag op dinsdag dat Brittany Bush en haar echtgenoot opgeschrikt werden door een luid kabaal. Eerst dachten ze aan een inbraak, maar nadat ze beneden eens goed hadden rondgekeken en niets abnormaals zagen, kropen ze terug onder de wol. Dinsdagochtend werd duidelijk wat het geluid had veroorzaakt, toen Brittany een kijkje nam in de garage.

“Terwijl ik de garagedeur opende, zette ik mijn rechtervoet neer, maar die bleef maar zakken”, vertelt Brittany aan East Idaho News. “Ik hield de deur nog vast, keek naar beneden en begon te schreeuwen. ‘De hele garage is ingezakt!’, riep ik.”

(lees verder onder de video)

In de garage was een enorm zinkgat ontstaan, of zo leek het toch op het eerste gezicht. In werkelijkheid was het geen zinkgat: onder de garage was gewoon een verborgen kamer waar de familie niets van afwist. In de kamer stonden rekken met speelgoed, een handtas, haarspelden en een oude brief.

“De kamer komt niet voor in de gegevens van de stad”, legt Brittany uit. “Ons huis werd in de jaren ‘50 gebouwd als kelderhuis. In de jaren ‘70 is het gerenoveerd en is er een verdieping op gezet.”

Vrouw ontdekt geheime kamer onder haar garage, en die is niet leeg
Foto: Screenshot East Idaho News

Brittany nam contact op met haar verzekeringsmaatschappij, die de schade kwam bekijken samen met een bouwkundig ingenieur. Die was verbaasd dat de garagevloer niet eerder was ingezakt: het cement was amper 5 centimeter dik. Hij liet ook verstaan dat er mogelijk nog een tweede verborgen kamer was.

De opkuis zal heel wat werk vragen en Brittany kreeg van haar verzekeraar en de ingenieur nog een goede raad mee. “Ze zeiden dat ik niet mocht panikeren als er ergens een lichaam lag. ‘We hopen van niet, maar als het zo is: stop dan meteen waar je mee bezig bent en bel de politie’, klonk het.”

Corrigeer

RECENT NIEUWS

Het beste van Enkel voor abonnees