Celebs

Prins William maakt indruk met zijn nieuwe kapsel

Prins William maakt indruk met zijn nieuwe kapsel

Foto: Isopix

Deze week zijn de ogen eens niet op Meghan Markle en prins Harry gericht maar op het nieuwe kapsel van prins William. Bij een bezoek aan een kinderhospitaal in Londen viel zijn gemillimeterde haar iedereen op.

Tijdens het handjes schudden met patiëntjes in het Evelina London Children's Hospital in Londen waren alle ogen op het haar van prins William gericht. Het kapsel en de vroegtijdige kaalheid van prins William werden al vaker besproken in de Britse media en volgens diezelfde media is het nu de allereerste keer dat de prins zijn haar zo kort draagt.

 

"Een krachtig statement", schrijven haarexperts. "Dat prins William zijn haar zo kort laat knippen toont dat hij zelfvertrouwen heeft. En dat hij er goed wil uitzien in het openbaar, zelfs al heeft hij last van vroegtijdige kaalheid."

Het dunner wordende haar van prins William kreeg al heel veel reacties in de pers en op sociale media. Ook Kate Middleton maakte er al eens een grappige opmerking over. Toen ze samen met de prins een alpaca-boerderij bezocht, zei ze lachend dat de prins de warme wol gerust op zijn hoofd kon dragen. 

Dat prins William nu de tondeuze heeft bovengehaald, is uiteraard ook Twitter niet ontgaan. 

 

 

 

 

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees