Wordt het Alex of Peter? Mis hier niets van de verkiezing van Prins Carnaval van Aalst

Aalst -

In de Aalsterse Florahallen wordt zaterdagavond vanaf 20 uur beslist wie dit jaar Prins Carnaval wordt. Alex De Kegel en Peter Van Keer nemen het tijdens een grootse show tegen elkaar op. De verkiezing zelf is hopeloos uitverkocht, maar dankzij nieuwsblad.be en TV Oost moet je er niets van missen.

Voor het tweede jaar op rij slaan nieuwsblad.be en TV Oost de handen in elkaar om de verkiezing van Prins Carnaval rechtstreeks uit te zenden. Vanaf 20.15 uur kan je hier terecht voor een voorbeschouwing backstage met carnavalskenner Peter Van den Bossche.

De verkiezing is niet het enige waarvoor je dit carnavalsseizoen live terecht kan op TV Oost. Ook de zondagsstoet op 11 februari kan je er rechtstreeks volgen. Voor het eerst geldt dat ook voor de Popverbranding op dinsdag 13 februari.

TV Oost blikt ook daags na de verkiezing al uitgebreid terug op de bekendmaking van de nieuwe prins tijdens het Nieuws om 18.30 uur en vanaf maandag 29 januari duikt Bert Kruismans voor de zender iedere werkdag na het Nieuws onder het carnavalsmilieu.

Meer informatie via www.tvoost.be

Externe links
Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees