Celebs

Kim Kardashian en Kanye West geven ook derde kind opvallende naam

Kim Kardashian en Kanye West geven ook derde kind opvallende naam

Ze hadden al North West (4) en Saint West (2). Het lag dus voor de hand dat rapper Kanye West en realityster Kim Kardashian ook hun derde kind een opmerkelijke naam zou geven. Het is Chicago West geworden, schrijft Kim Kardashian op haar website.

Het geboortekaartje van hun derde baby vermeldt niet alleen het gewicht (3.4 kilo) en het moment waarop ze geboren is (15 januari om 12u47), maar vooral de naam van het meisje, waar druk over gespeculeerd werd. Er waren grapjes dat het ‘South’ of ‘East’ zou worden, maar ook ‘Donda’, naar de overleden moeder van Kanye West, was een kanshebber. Het werd uiteindelijk Chicago, de thuisstad van haar vader. Op Twitter liet Kardashian weten dat de koosnaam van het meisje ‘Chi’ zou worden.

Kim Kardashian en Kanye West geven ook derde kind opvallende naam

Dat hun eerste dochter ‘North’ heet, is overigens te wijten aan een grapje dat Kim ooit maakte in een talkshow. De pers bleef de naam bovenhalen en toen producer Pharrell Williams op bezoek kwam, zei hij: “Jullie gaan haar North noemen? Dat is de beste naam”,. Toen ook Anna Wintour, hoofdredactrice van Vogue, vond dat de naam geniaal was, hebben ze haar toch North genoemd, vertelde Kim Kardashian deze week in een interview met het magazine GQ.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees