Celebs

Komt er dan misschien toch een derde ‘Sex and the City’-film?

Komt er dan misschien toch een derde ‘Sex and the City’-film?
De Britse actrice Kim Cattrall ziet het niet zitten om mee te werken aan een derde ‘Sex and the City’-film. Ze is nog niet van gedacht veranderd, maar haar collega Sarah Jessica Parker blijft wel fan van een vervolg. Die laatste kwam in de talkshow van Ellen DeGeneres met een idee op de proppen.

Afgelopen woensdag was Sarah Jessica Parker te gast in The Ellen Show. Tijdens het interview stak ze niet onder stoelen of banken dat ze nog steeds hoopt op een derde film, maar dat er eerst een scenario nodig is om Samantha (het personage van Kim Cattrall, red.) uit het verhaal te schrijven. Al lachend vroeg ze of Ellen het niet zag zitten om de rol van Samantha op zich te nemen. En dat vindt Kim Cattrall niet eens zo’n slecht idee, zo liet ze weten op Twitter.

“Ze zou het uitstekend doen!, staat er. De blonde ster gaf meteen ook enkele andere suggesties mee. Ook Oprah Winfrey of Sofia Vergara zouden volgens haar een goede Samantha zijn. Eén ding lijkt duidelijk: de plannen voor een derde film zijn dan misschien toch nog niet helemaal van tafel geveegd.

Bekijk in onderstaande video het voorstel van Sarah Jessica Parker, rond de vierde minuut.

In september werd bekend dat er geen derde film kwam door Cattrall. De blonde actrice zou buitensporige wensen gehad hebben. Voor ze in het project stapte, zou ze onder meer geëist hebben dat Warner Bros akkoord ging om alle films te produceren waaraan zij op dit moment werkt. Het productiebedrijf ging echter niet in op de eisen, waardoor Cattrall het is afgetrapt

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees