Celebs

Ed Sheeran stopt binnenkort met zingen: “Mijn muziek is dan niet langer mijn prioriteit”

Ed Sheeran stopt binnenkort met zingen: “Mijn muziek is dan niet langer mijn prioriteit”

Foto: Geert Van de Velde

De Britse singer-songwriter Ed Sheeran stopt binnenkort met zingen, zodra hij kinderen heeft. Dat zei de roodharige ‘Shape Of You’-zanger in een interview met The Daily Star, vlak nadat hij zich verloofde. “Vader worden is mijn grootste droom. Vanaf dat moment daalt mijn ambitie voor de rest naar nul.”

LEES OOK. Wij spraken met Ed Sheeran: “Mensen mogen me een lul vinden. Als ze maar een goede reden hebben”

Ed Sheeran stopt binnenkort met zingen: “Mijn muziek is dan niet langer mijn prioriteit”
Ed Sheeran en Cherry Seaborn. Foto: ISOPIX

Ed Sheeran is druk bezig met het stichten van zijn gezin. Zaterdag kondigde de 26-jarige zanger zijn verloving aan met zijn jeugdliefde Cherry Seaborn (24), en dat was alvast een groot succes. “Vlak voor het nieuwe jaar hebben we ons verloofd”, schreef de zanger bij een schattige foto op Instagram. “We zijn heel gelukkig en verliefd. En onze katten zijn ook tevreden.”

Binnenkort kinderen

Maar Sheeran denkt grootser dan enkel katten en een echtgenote. De zanger wil zo snel mogelijk kinderen. “Liefst meer dan één. En heel binnenkort”, vertelt hij in een interview met The Daily Star. Goed nieuws voor hem natuurlijk, maar met zware consequenties voor zijn carrière. De zanger is immers niet van plan om zijn ambities dan op hetzelfde hoge pitje te zetten. Ook al behoort hij momenteel tot de absolute wereldtop en is zijn tour steeds in een mum van tijd uitverkocht, ook in ons land.

“Zodra er binnenkort kinderen zijn, wil ik me alleen nog op hen focussen. Dan ga ik niet meer met muziek bezig zijn”, klinkt het nu in een interview met Daily Star. “Dat is heel logisch als je vader wordt.” Zijn nummers blijven dan niet langer meer zijn prioriteit, zegt hij nog. “Dat is nu ook al het geval dat ik daar minder mee bezig ben, want ik heb al veel meer bereikt in het leven dan ik ooit had durven denken.”

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees