Zanger Foo Fighters ziet tijdens optreden fan op podium lopen, maar hij reageert op geweldige wijze

Zanger Foo Fighters ziet tijdens optreden fan op podium lopen, maar hij reageert op geweldige wijze Video: YouTube

Het optreden van de Foo Fighters in het Australische Perth moest zaterdagavond even onderbroken worden. Een jongeman kwam op het idee om tijdens het concert zijn grote idool te begroeten door op het podium te klimmen. Enkele veiligheidsagenten probeerden meteen in te grijpen toen hij richting zanger Dave Grohl liep, maar het was vooral de reactie van de frontman zelf die op veel lof en gelach kon rekenen bij het publiek.

De band was net hun afsluiter ‘Everlong’ aan het spelen toen de kerel zijn kans ging. Op onduidelijke wijze was hij de security te snel af en kon hij schijnbaar zonder problemen op het podium klimmen. Eens hij tot bij Grohl geraakte, besloot de band abrupt het nummer te onderbreken. Een dikke knuffel tussen de zanger en de fan volgde.

De naam van de kerel zorgde nog voor een ludieke noot. “Jevon, met een J”, bleek hij te heten, waarna Grohl besloot om dat antwoord wel heel letterlijk te nemen. “Verdwijn van mijn podium”, liet de zanger hem meteen op duidelijke wijze weten, om vervolgens wel de rest van het nummer aan hem op te dragen. “Deze is voor Jevon with a J.”

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees