Celebs

"Ik ben bloedgeil": alweer nieuwe beelden uit 'Temptation Island'

"Ik ben bloedgeil": alweer nieuwe beelden uit 'Temptation Island'

Foto: *

Heet, heter heetst, zo gaat het er aan toe in de nieuwste beelden van 'Temptation Island' die werden vrijgegeven door de Nederlandse zender RTL. Daarin speelt vooral vrijgezel Matthew een prominente rol. Een ding staat in elk geval vast: bedrogen zal er worden en traantjes zullen vloeien. Nog enkele dagen geduld en dan gaat het seizoen pas echt van start.

In Nederland gaat het nieuwe seizoen van 'Temptation Island' al vanaf 25 januari in première op RTL X, voor de gewone kijkers van VIJF en RTL  is het echter nog wachten geblazen tot 1 februari. Maar bij onze noorderburen worden dan ook al wat extra teasers losgelaten. Zo is er onder meer eentje opgedoken die al klankgewijs prijsgeeft dat er wel degelijk iemand seks heeft gehad op het eiland. Voorts lijkt het erop dat Megan zit te huilen en daarbij wordt getroost door Vanessa, zou haar Kevin die scheve schaats gereden hebben?

Daarnaast blijkt dat dit seizoen zoals gewoonlijk wordt gekruid met enkele typische ingrediënten zoals een lapdance, een van de verleidsters die topless op het strand loopt, een douchescene en enkele vage zwart-wit beelden van onder de lakens. Maar ook de eerste straffe uitspraak kan al genoteerd worden. Verleider Matthew laat aan Jeremy weten dat zijn Vanessa niet veilig zal zijn, want hij is "bloedje geil" en heeft naar eigen zeggen een hoog libido.

Dat doet nogal denken aan de uitspraak van Frederik die er in circa 2007 ook een hoog "libidos" op nahield. Tot grote hilariteit van de kijkers. Misschien zal Matthew wel meer indruk maken met dat van hem. Nog negen dagen en dan wordt misschien al een tipje van de sluier opgelicht.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees