Verdwijnt ook transgender Kaat uit ‘Thuis’?

Is het einde van de verhaallijn rond transgender Kaat Bomans ingezet? Dat vragen heel wat kijkers van ‘Thuis’ zich af, nu het personage plots spoorloos vermist is. Erger nog, in de aflevering van dinsdagavond kwam Kobe tot een schokkende vaststelling. De ex-vriend van transgender Kaat is ervan overtuigd dat hij haar heeft vermoord.

Het zijn heftige tijden in ‘Thuis’ voor Kobe. Hij verloor zijn job en verwijt Kaat dat dit haar schuld is. En nu lijkt het wel alsof zijn stoppen zijn doorgeslagen. Kaat is spoorloos en Kobe denkt dat hij haar heeft vermoord… Maar is dat zo? Beetje bij beetje geeft hij details vrij aan Karin, die hem enkel wil helpen als ze het volledige verhaal weet.

Nu televisiekijkend Vlaanderen Kaat heeft omhelsd als transgender in de Vlaamse soap, zijn ze dan ook geschokt dat haar verhaallijn die dramatische kant dreigt op te gaan. Dat Renzo, Mayra en Luc uit de reeks verdwijnen is al officieel bekendgemaakt, maar zou ook Kaat (en dus actrice Leen Vandendievel) uit ‘Thuis’ verdwijnen?

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees