Accio vakantie! Deze Harry Potter-cruise loodst je naar iconische magische plekken

Al plannen aan het maken voor de vakantie? Fans van Harry Potter maken beter hun agenda vrij, want er komt een heuse cruise in thema van de tovenaarsleerling. een schip loodst de liefhebbers van de boeken en films van J.K. Rowling deze zomer langs enkele belangrijke plekken uit de wereld van Harry Potter.

De cruise, die de naam ‘Harry Potter Magic Cruise Itinerary’ kreeg, zal voor het eerst op 5 augustus vertrekken in Londen. De trip begint aan het Stafford hotel in Londen, waar het personeel de gasten begeleidt naar het cruiseschip Magna Carta.

Daarna varen Harry Potter-fans een week lang rond en stoppen ze op enkele bijzonder plekken, zoals Virginia Water, waar Harry kennismaakt met de hippogrief Scheurbek. Ook Windsor Castle staat op het programma, een locatie waarop de Grote Zaal met het betoverde plafond is gebaseerd. Ook bij Hampton Court Palace stoppen ze even. Het hoogtepunt van de cruise is een stop aan Oxford’s Christ Curch College, waar de befaamde imposante, stenen Zweinstein-trap staat.

Voor zo’n reis zullen fans wel heel wat magische galjoenen moeten neertellen, zo’n 5.500 om precies te zijn. De dreuzels onder ons betalen 29.000 euro per kajuit. In zo één slaapplaats kunnen acht personen logeren, dus u begint best al na te denken welke zeven vrienden willen bijleggen als u de bootreis wilt ondernemen. In ruil voor die riante som staan er vier personeelsleden paraat in tovenaarskledij aan de champagnebar, het Harry Potter-restaurant, de theehoek met gebakjes aan het ontbijt.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees