Volleybal1ste divisie (m) - Jeroen D'EerVamos Stekene Sint-Gillis-Waas

“We waren niet op ons best”

Stekene -

Eén week na de euforische overwinning tegen Gimme Waasland B trokken de mannen van Vamos verrassend aan het kortste eind in en tegen Brugge. Ze moeten de leiding opnieuw aan Oudenaarde laten.

“We wisten dat Brugge een gevaarlijke verplaatsing was. Het is zo'n ploeg die als geen ander zijn thuisvoordeel weet te benutten” zegt Jeroen D'Eer.

“Wij van onze kant speelden niet onze beste wedstrijd. Ik denk dat dit ook de verdienste is van Brugge. Zij lieten ons nooit in de match komen. Ik stelde bovendien vast dat de wil om het mes tussen de tanden te steken toch wat ontbrak. Omdat ook Oudenaarde een puntje liet liggen, blijven we mooi in het spoor van de leiders. Er is nog niks gezegd. Bovendien oogt ons programma makkelijker dan dat van Oudenaarde maar dat is uiteraard slechts theorie. Ik hoop dat, op het moment van onze terugmatch tegen Oudenaarde op de slotdag, de competitie al beslist is. De titel toekennen in een rechtstreeks duel zou mooi zijn maar ik zit er niet echt op te wachten.”

“Trouwens, de weg naar een mogelijke kampioensviering is nog lang en gevaarlijk. Voor de oppergaai komen alleen Oudenaarde en wijzelf nog in aanmerking, denk ik. Al mogen we Brugge niet onderschatten. Verder zijn er ook ploegen zoals Komen en Marke, die een rol als scheidsrechter kunnen spelen. Tegen Komen moeten we volgend weekend al aan de bak. Hopelijk kunnen we die klip omzeilen. Makkelijk wordt het niet, want ze teren op een bijzonder sterke opposite. De beste van de reeks, maar nogal wisselvallig. Het is een ploeg van alles of niks. We zijn gewaarschuwd.”

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio