Mama

Amerikaanse presentatrice zeven weken na bevalling: "Ik zie er nog steeds drie maanden zwanger uit"

Amerikaanse presentatrice zeven weken na bevalling: "Ik zie er nog steeds drie maanden zwanger uit"

Foto: Instagram/ Daphne Oz

De Amerikaanse auteur en presentatrice, Daphne Oz, beviel in december van haar derde kindje en deelde zeven weken na haar bevalling een badkamerselfie van zichzelf in ondergoed. De mama van drie, die er naar eigen zeggen nog steeds zwanger uitziet, hoopt met haar foto andere mama's te inspireren en een tegengewicht te vormen op het 'glossy' moederschap dat tegenwoordig massaal aanwezig is op sociale media.

Daphne Oz (31) postte amper zeven weken na haar bevalling een badkamerselfie van zichzelf in ondergoed op Instagram, met een duidelijke boodschap: "Ik zie er nog steeds drie maanden zwanger uit". De presentatrice en auteur van kookboeken verwelkomde begin december haar derde kindje, Domenica Celine, en pende nu een verrassend openhartige boodschap neer over haar persoonlijke ervaringen.

"Er is geen magisch herstel, het gaat gewoon op en neer. Elke dag heeft prachtige momenten in petto, maar ook een aantal momenten die je grondig vervloekt. Ik wil alle nieuwe mama's duidelijk maken dat het echte leven in 3D altijd gecompliceerd is, vooral omdat we steeds vaker geconfronteerd worden met het zogenaamde 'glossy' moederschap. Jouw ervaring is de enige juiste voor jou. Bereid je voor om versteld te staan door het ene en gechoqueerd te zijn door het andere. Het moederschap is net zo complex en fantastisch als vrouw zijn."

De badkamerselfie van Daphne werd in slechts één dag tijd maar liefst 33.000 gedeeld en ontving veel positieve recaties van fans en andere celebs, zoals Tamera Mowry en Jessica Alba, die zelf op oudejaarsavond beviel.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees