Wereldwijde storing bij Netflix op alle apparaten

Wereldwijde storing bij Netflix op alle apparaten

Wie donderdagavond een filmpje of serie wou kijken als ontspanning, kon onverwacht problemen ondervinden. Er was immers sinds 21 uur sprake van een wereldwijde storing bij de betalende streamingsdienst Netflix. Ondertussen zijn de problemen opgelost.

“Netflix is momenteel niet beschikbaar. Probeer later opnieuw.” Die boodschap kregen verschillende kijkers op hun schermen te zien, toen ze probeerden in te loggen bij de streamingsdienst. Zowel via desktop, als via smartphone, als via smart-tv waren er dezelfde problemen merkbaar. In België, maar ook in Nederland, in het Verenigd Koninkrijk, in Duitsland en in de Verenigde Staten was er sprake van een storing.

Netflix zelf was zich al snel bewust van de problemen. “We ondervinden momenteel problemen met streamen op alle apparaten. We zijn dit probleem aan het oplossen. Onze excuses voor eventuele overlast”, klonk het. Twee uur later, omstreeks 23 uur, waren de storingen van de baan.

Heel wat abonnees besloten zich tot hun sociale media te richten om de problemen in de verf te zetten. “De wereld vergaat!” riepen ze dramatisch. Het gebrek aan series en films - en het gebrek aan een bezigheid - vierden ze met een grote collectie grappige reacties.

Corrigeer

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees