Senioren uit zeven gemeenten slaan beentjes uit in dancing Toverfluit

Senioren uit zeven gemeenten slaan beentjes uit in dancing Toverfluit

Foto: Jan Vorsselmans

Zoersel / Brecht / Malle / Zandhoven / Schilde / Wijnegem / Schoten - Liefst 250 senioren uit Zoersel, Brecht, Zandhoven, Wijnegem, Schilde, Malle en Schoten dansten dat het een lieve lust was in dancing Toverfluit in Halle.

Tegelijk was deze namiddag een gelegenheid om vrienden uit eigen of andere gemeenten (opnieuw) te ontmoeten. Ook mensen van een aantal zorginstellingen waren van de partij.

Tussen pot en pint werd veel bijgebabbeld en gezellig verbroederd. Dit gezamenlijke initiatief van zeven gemeente- en OCMW-besturen vond al voor de zevende keer plaats en kadert in een gezondheidscampagne waarbij bewegen centraal staat.

"We komen hier elk jaar de beentjes uitslaan. Er is niets beters dan dat. Zo vergeten we de dagelijkse sleur," zeggen de vriendinnen Cella Bogaerts en Viv Simonts (beiden 66) uit Malle. "We zijn fan van de Bonanza's, een groep die muziek uit de jaren 60 speelt. En nu zijn we volop bezig met het voorbereiden van hun optreden in Oostmalle. Op 28 april komen ze naar zaal De Notelaar."

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio