“Dit is de nieuwe Adele”: amper 12-jarig meisje verbluft alles en iedereen met optreden

Video: The Ellen Show

De twaalfjarige Allie Sherlock uit het Ierse Cork werd eerder deze week uitgenodigd door Ellen Degeneres om een optreden te geven in haar talkshow. De straatoptredens van het kleine meisje gingen viraal en nu mocht ze ook in de studio haar kunnen tonen. Het publiek van The Ellen Show gaf haar meteen een staande ovatie.

Ook de kijkers van het populaire programma toonden zich op sociale media al snel fan van de twaalfjarige popsensatie. “Allie Sherlock is geweldig en verdient alle erkenning van de muziekindustrie, ik weet dat ze de volgende grote ster gaat worden”, klonk het. En: “Het gebeurt zelden dat je zo’n bijzondere stem hoort als die van Allie Sherlock.”

Allie vertelde Ellen dat ze op haar negende begon te zingen en iets eerder de gitaar leerde te bespelen. Ze vroeg haar vader zelf om op straat te mogen optreden, iets wat in juni 2017 leidde tot internetfaam nadat haar versie van ‘Supermarket Flowers’ van Ed Sheeran viraal ging.

“Je weet dat mensen je de volgende Adele noemen”, vroeg Ellen aan Allie, waarop die antwoordde dat dat een hele eer is, omdat ze zelf een grote fan is van Adele.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees