Volleybal2de divisie (m) - Stef MeskensVamos Stekene Sint-Gillis-Waas B

“Moeten volop op plaats vier durven mikken”

Stekene -

“Ruddervoorde is één van de ploegen waartegen we nog revanche willen”, stelt Stef Meskens.

“In de heenronde speelden we daar zowat onze slechtste wedstrijd. Een beetje typerend voor de wedstrijden tegen de nieuwkomers uit eerste provinciale. Kijk, vorig seizoen staken we er met kop en schouders bovenuit in de hoogste provinciale reeks. Dit jaar spelen we al bij al een goed seizoen maar het is opvallend dat we nog tegen geen enkele nieuwkomer konden winnen. Eevoc, een ploeg die vorig jaar een straat achter ons eindigde, bleek in de heenronde te sterk. Zo ook Ruddervoorde, de kampioen van West-Vlaanderen en dus net zoals wij promovendus. Tegen de andere ploegen komen wij dan weer beter uit de verf wat uiteindelijk resulteert in een mooie vijfde plaats in het klassement.”

“Ik vind dat we de komende weken nog volop voor de vierde plaats moeten gaan. Alleen Roeselare, Kortrijk en Kruikenburg Ternat lijken me iets sterker maar alle andere ploegen moeten we aankunnen. Als promovendus mogen we beslist op de vierde plaats in de rangschikking mikken.”

“Winnen van onze dichtste achtervolger Ruddervoorde, is dus de opdracht. Makkelijk wordt het niet want zelf zal ik er niet bij kunnen zijn. We planden al langer een weekendje met de familie. Bovendien is ook Kevin Vercauteren op weekend terwijl Mathieu Van Strijdonck in een Erasmusproject zit. Puzzelwerk dus voor nieuwbakken coach Gino De Reghter. Op de opposite heeft Anthony Van Neste al bewezen uit de voeten te kunnen.”

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio