Man ontdekt dat hij niet de vader is van zijn zoon. Zijn reactie is vertederend

Man ontdekt dat hij niet de vader is van zijn zoon. Zijn reactie is vertederend

Themabeeld. Foto: ss

Een man die anoniem het verhaal deed van hoe hij ontdekte dat hij niet de vader was van zijn zoon, wordt geprezen om zijn mooie reactie op het nieuws. De man moest het nieuws horen van zijn ex met wie hij het hoederecht over de jongen deelde.

“Mijn ex-vrouw en ik zijn tien jaar geleden gescheiden. De afgelopen tien jaar deelden we het hoederecht over mijn veertienjarige zoon. Zes maanden geleden dumpte haar vriend haar en gooide haar uit zijn huis waardoor ze dakloos werd. Ik moest via via vernemen dat mijn zoon eigenlijk bij zijn tante woonde.”

“Toen ik mijn ex daarmee confronteerde en erop stond dat als hij één stabiele ouder heeft, hij bij die ouder zou moeten wonen, niet bij een tante. Ze vertelde me dat ze snel haar zaakjes wel weer op orde zou hebben.”

“Zes weken later mailde ze me met de mededeling dat ze net een DNA-test gedaan had en dat mijn zoon eigenlijk verwekt was door een collega van vijftien jaar geleden. Ze had hem blijkbaar opgespoord en gevraagd of hij een vaderschapstest wilde doen. Een paar dagen later kreeg ik de papieren met de post.”

“Ik was er kapot van. Ik heb me ziek gemeld op het werk voor “ik weet niet hoe lang” en mezelf een week lang bezopen terwijl ik de gekste, meest razende bullshit bedacht die een man kan bedenken.”

“Na ongeveer een week slaagde ik erin mezelf weer bij elkaar te rapen en mijn zoon op te bellen om hem te vertellen dat ik misschien niet zijn vader ben, maar dat ik nog steeds zijn papa ben verdorie. Ik heb hem verteld dat geen velletje papier dat ooit zal veranderen. Ik zei hem dat hij alles is wat hij is omwille van hoe ik hem heb opgevoed en ik vertelde hem dat ik altijd van hem zou houden.”

“Weet je wat hij zei? ‘Goed, want ik maakte me zorgen dat je me zou verlaten eenmaal je het nieuws kreeg’.”

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees