Dan koop je de nieuwe iPhone X, doet die niet waar hij in eerste instantie voor gemaakt is

Dan koop je de nieuwe iPhone X, doet die niet waar hij in eerste instantie voor gemaakt is

Foto: AFP

Een aantal mensen die geïnvesteerd hebben in een iPhone X, slagen er niet meer in oproepen te ontvangen. Of beter: ze horen hun telefoon wel rinkelen, maar krijgen zowel de naam van de beller als de knoppen om de oproep te beantwoorden niet meer te zien, dat meldt de Financial Times.

Apple onderzoekt volgens de Financial Times enkele klachten over het niet in staat zijn telefoongesprekken aan te nemen met de iPhone X. Het is niet duidelijk hoe wijdverspreid de problemen zijn, maar wie er mee te maken krijgt, zit natuurlijk wel met een vervelend probleem.

De problemen zouden sinds december begonnen zijn, zo blijkt uit de klantenfora van Apple. Het probleem lijkt wel op te lossen door iOS opnieuw te installeren.

De iPhone X lijkt in elk geval stilaan het zorgenkindje in de Apple-stal te worden. Eerder raakte al bekend dat de toestellen bij koude temperaturen onbruikbaar werden en kwamen er verschillende klachten over de ‘green line of death’, een groene lijn aan de zijkant van het scherm die maar niet wil verdwijnen.

Corrigeer

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees