Verdachte van steekpartij vlucht weg maar wordt even later opgepakt

Verdachte van steekpartij vlucht weg maar wordt even later opgepakt

De verdachte, op weg met een wagen met Macedonische nummerplaat, werd in de loop van de nacht tegengehouden. Foto: bfs

Wachtebeke / Stekene -

Bij een steekpartij in een appartement aan het Dr. Jules Persynpleinraakte raakte een twintiger gewond. De dader sloeg op de vlucht maar werd even later opgepakt in Stekene.

Een alleenstaande jongeman kreeg in zijn appartement aan het Dr. Jules Perynplein bezoek van een vriend die hij al enkele maanden niet meer had gezien. “Blijkbaar moet daar één en ander gebeurd zijn, want rond 18 uur heeft de bezoeker de bewoner van het appartement neergestoken”, zegt de politie.

Zowel het slachtoffer als de dader verliet na de steekpartij het appartement: de ene op zoek naar hulp, de andere op de vlucht. De politie trof het slachtoffer bloedend aan in de buurt van zijn woning maar kon de jongeman toch nog kort verhoren over het gebeurde.

Sporenonderzoek

Het slachtoffer werd afgevoerd naar het ziekenhuis terwijl het parket ter plaatse kwam voor een sporenonderzoek en de zoektocht naar de dader werd gestart.

’s Nachts werd de verdachte aangetroffen en opgepakt tussen Drieschouwen en de expresweg in Stekene, een goeie zeventien kilometer verderop.

Hij reed met een Renault Megane met Macedonische nummerplaat.

“De man is opgepakt en werd dinsdag voorgeleid voor de onderzoeksrechter”, klinkt het nog bij de politie. Over het hoe en het waarom van de steekpartij, was gisteren nog niets bekend.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees