Eng omdat het klopt: op deze plaat klinkt Adele net als Sam Smith

Het internet wordt gek nadat een vrouw op Twitter heeft beweerd dat Adele en Sam Smith wel eens dezelfde persoon zouden kunnen zijn. Niet echt natuurlijk, maar wanneer je ‘Hello’ van de Britse zangeres vertraagt, klinkt het wel verdacht veel op Sams stem.

“Wist je dat Adele eigenlijk klinkt als Sam Smith wanneer je haar liedje vertraagt?”. Ene Jesse liet het internet ontploffen wanneer ze deze vraag stelde op Twitter, met bijhorend filmpje erbij. Meteen kwamen er duizenden reacties want… het klinkt inderdaad exact als de Britse zanger. “Oke nu moeten we ook weten als het andersom werkt”, tweette Jesse daarna. Iemand anders postte prompt ‘Too good at goodbyes’ van Sam Smith en versnelde het liedje. Helaas werden menig Twitteraars hier teleurgesteld want de versnelde versie klonk helemaal niet als Adele.

Puur toeval dus dat de monsterhit ‘Hello’ vertraagd klinkt als Sam Smith. Maar daar legde niet iedereen zich zomaar bij neer. “Is het ook iemand opgevallen dat Adele niet aanwezig was op de Grammy’s dit jaar? Dat komt omdat Adele en Sam Smith eigenlijk dezelfde persoon zijn en je ze nooit op dezelfde plaats en tijd zult zien”, tweette iemand.

Corrigeer

NIET TE MISSEN

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees