Interieur

Extra bling in huis? Kies voor holografisch

Nadat allerhande holografische stofjes hun weg naar de catwalk hebben gevonden, is nu ook de interieurwereld in de ban van deze in het oog springende trend met futuristisch karakter. Niet geschikt voor liefhebbers van subtiliteit, eenvoud en eenvormigheid, ideaal voor fans van glitter, glans en bonte kleuren.

Interieurontwerpers treden maar al te graag in de illustere voetsporen van de modewereld en dat geldt ook voor de holografische trend die voorzichtig zijn eerste stappen in onze interieurs zet. Of je nu al dan niet een grote fan bent, maakt niet zoveel uit, wat wel vast staat, is dat deze eigenwijze trend voor extra vonken zorgt in eender welke ruimte van je woning.

(Foto's: vanarendonk.nl, vogue.it, carfato.co, feelunique.com, shopstyle.it en wooninspiraties.nl)

Wil je wel een kleine dosis van deze holografische trend in huis halen, dan springen deze woonaccessoires je misschien wel in het oog. Shopping? Holografisch bestek - prijs niet bekend - Mepra, holografische hanglamp (Ø 50cm) - € 2599 - Neo/Craft, holografische salontafel - € 902 - Glas Italia, holografische stoel - € 990 - Eli5e by Elise Luttik en holografisch kussen - € 19,33 - Glam Pillows

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees