Beauty

Zo zorgt Gwyneth Paltrow ervoor dat ze elke avond ontspannen in slaap valt

Zo zorgt Gwyneth Paltrow ervoor dat ze elke avond ontspannen in slaap valt

Foto: Instagram

Op haar eigen lifestylewebsite Goop vertelt Gwyneth Paltrow meer over haar avondritueel. Wat er ook op de planning staat, ze probeert elke avond zo zen mogelijk in bed te kruipen. Een warm bad helpt daarbij.

Op haar lifestylewebsite Goop heeft actrice Gwyneth Paltrow het over haar beautyritueel 's avonds. Ze probeert elke avond zo zen mogelijk in bed te kruipen en zweert daarom bij een bad.

"Ik ga elke avond nog even in bad. Ik ben ermee begonnen toen ik 22 was en opnames had voor de film Emma. Toen ik nog in Londen woonde, had ik zelfs een haardvuur in mijn badkamer, nu steek ik een kaars aan en laat ik mijn bad vollopen." 

"Mijn bad is 's avonds echt de centrale plek in huis. En het is niet zo dat ik me dan helemaal afzonder. Mijn kinderen lopen dan zelfs de badkamer binnen om over hun dag te vertellen of om me iets te vragen. Wat er ook op de planning staat, ik probeer elke avond even in bad te relaxen en de dag van me 'af te wassen'. Ik neem dan meteen ook uitgebreid de tijd om mijn gezicht te reinigen. " 

"Daarna doe ik meteen mijn pyjama aan en ik probeer elke avond al om 9u30 te gaan slapen. Zonder mijn bad zou me dat nooit lukken."

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees