Mama

Hoogzwangere surfster post een gewaagd filmpje

Hoogzwangere surfster post een gewaagd filmpje

Foto: Instagram

De Amerikaanse surfster Bethany Hamilton laat zich door niets of niemand tegenhouden, ook niet als ze bijna negen maanden zwanger is. Op Instagram post ze een video van hoe ze met haar verjaardag nog volop geniet van een skate-sessie met haar man.

Bethany Hamilton werd als kind door een haai verminkt tijdens het surfen. Ze lag op haar plank voor de kust van Hawaï te wachten op de volgende hoge golf, toen een tijgerhaai haar linkerarm afrukte. 

Ondertussen is de Amerikaanse surfster 28, heeft ze een zoontje, is ze opnieuw zwanger en surft ze nog steeds op topniveau, zelfs met één arm.

Bethany is een bron van inspiratie voor velen en laat zich door niets tegenhouden, ook niet door een zwangere buik. Op Instagram post ze een video van hoe ze haar 28ste verjaardag vierde met haar longboard. Zwanger of niet, samen met haar man geniet ze van een skate-sessie. Baby on board! 

De surfster post geregeld foto's van haar zwangere buik op Facebook en zou ondertussen bijna negen maanden zwanger zijn. "Het lastigste aan mijn zwangerschap is dat ik het surfen zo hard mis", postte ze onlangs nog op Instagram. 

De video op haar longboard kreeg ondertussen bijna 364.000 likes. 
 

 

My birthday skate session! Cement waves ??????????‍??

Een bericht gedeeld door Bethany Hamilton (@bethanyhamilton) op

 

 

 

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees